Berith Honkavaara

"Resultaterne overstiger mine forventninger - jeg troede aldrig, det ville gøre så stor en forskel!" Berith, 65, Falkenberg

Læs mere

Solfrid Nilsen

"Vesterålen's Omega-3 og jeg er venner for livet"

Læs mere

Yvonne Ryding

Vi er så stolte over, at den fantastiske og inspirerende Yvonne Ryding har valgt at være vores ambassadør for Vesterålen's.

Læs mere

Active Omega-3 bliver Vesterålen's Omega-3

Efter 25 år var det tid til et ansigtsløft - Active Omega-3 bliver Vesterålen's Omega-3.

Læs mere

Styrk dit immunforsvar

I løbet af de sidste par år har vi indset nødvendigheden af ​​at vaske vores hænder og lært at hoste korrekt. God håndhygiejne er nøglen, når man bekæmper influenza og forkølelse, men vidste du, at en god kost og sund livsstil også har indflydelse for immuniteten.

Læs mere

EPA og DHA – de vigtige fedtsyrer

Du har måske hørt om Omega-3 fedtsyrerne DHA og EPA. Men ved du, hvad de gør for kroppen?

Læs mere

Vigtigt at vide om kosttilskud

Flere og flere af os spiser kosttilskud og salget af vitaminer, mineraler og omega-3 stiger år for år. Men hvordan fungerer kosttilskud og hvad bør du tænke over, når du skal vælge?

Læs mere

Vælg det rigtige omega-3 tilskud!

De fleste af os ved, at omega-3 er godt, men det kan være svært at vide, hvilket omega-3 produkt man skal vælge. Vi hjælper dig med at finde rundt i junglen af kosttilskud.

Læs mere

Dette fedt bør vi spise mere af

Mange af os undgår fedt i kosten fordi vi tror det er usundt. Men der findes forskellige typer fedt – både usundt og sundt fedt – og vores krop har brug for de sunde fedtstoffer.

Læs mere

Omega-3 Classic - godt for de fleste!

D-vitamin dannes i huden under bestråling af solen. I mørket om vinteren kan huden ikke danne nok D-vitamin alene. Vi må derfor få D-vitamin fra kosten, for eksempel fra fed fisk eller ved at tage kosttilskud. Vesterålen's Omega-3 indeholder de sunde fedtsyrer DHA og EPA samt D vitamin og kommer i små kapsler som er lette at synke.

Læs mere

Omega-3 er altid en god idé!

Alt det du spiser og drikker påvirker din sundhed, er der ikke så mange der tvivler på. At forstå hvorfor omega-3 altid er en god idé, er et vigtigt trin for at tage vare på dit hjerte. Her kommer 5 fakta om de nyttige fedtsyrer!

Læs mere

Gode kostråd til et sundt hjerte

Fed fisk med omega-3, masser af vitaminrige frugter og grøntsager og grove fiberrige kornprodukter er blandt de madvarer, du bør spise i en hjertevenlig kost.

Læs mere

Fødevarestyrelsen anbefaler fisk

Fødevarestyrelsen anbefaler, at vi spiser fisk mindst to gange om ugen som hovedret og flere gange om ugen som pålæg. I alt skal du gerne have 350 gram fisk om ugen, heraf ca. 200 gram fed fisk som laks, ørred, makrel eller sild. Til følsomme forbrugergrupper findes mere detaljerede anbefalinger, se Fødevarestyrelsens hjemmeside.

Læs mere

Vitamin C – godt for immunforsvaret?

Mange af os har fra barnsben af fået at vide, at appelsin indeholder C-vitamin og at C-vitamin er godt for immunforsvaret. Men passer det? Og hvor meget af vitaminet bør du indtage? Her får du al den viden, du behøver omkring C-vitamin!

Læs mere

Dette bør du vide om vitamin D

Som næringsstof er D-vitamin i en klasse for sig selv. D-vitamin er faktisk et hormon din krop producerer, når huden udsættes for ultraviolette stråler (UVB) fra solen. D-vitamin er et fedtopløseligt vitamin. Dette betyder at den D-vitamin, du får gennem kosten eller som din krop selv producerer, kan opbevares i en begrænset periode til senere brug.

Læs mere

En vitaminrig kost

Hvad er vitaminer egentlig? Og får du nok af dem? Her finder du nyttige tips om, hvordan du kan sikre dig en vitaminrig kost.

Læs mere

Omega-3 er sundt året rundt!

Din krop kan kun omdanne små mængder omega-3 til EPA og DHA, og har derfor brug for at få det tilført via kosten året rundt. Så glem ikke at spise din daglige dosis af omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA, også om sommeren!

Læs mere

6 om dagen

Fødevarestyrelsen anbefaler, at vi spiser 6 portioner frugt og grønt hver dagfor at holde os sunde. Men hvad menes der egentligt med ”6 om dagen”? Kan man spise fem æbler og føle sig sikker på at kroppen får, hvad den har behov for af frugt og grønt?

Læs mere

10 råd til en sund livsstil

Det vrimler med velmenende råd i medierne om, hvad du skal gøre for at leve sundt eller gå ned i vægt. Nogen tror på LCHF-kuren, visse på 5:2-kuren og andre hævder, at sund fornuft og dansk husmandskost er det rette valg. Det er ikke altid lige nemt at vide, hvem man skal tro på!

Læs mere

Pasta Vongole Amore

❤ Sæt "That's Amore" på med Dean Martin på fuld lydstyrke, og lad som om du er i Toscana.

Læs mere

Derfor skal du spise blåbær

Det er godt for kroppen regelmæssigt at spise blåbær. Ernæringsspecialister har kåret blåbær som en af ​​de fem sundeste fødevarer, du kan spise. Og der er ingen grund til at bekymre sig, når blåbærsæsonen er slut - frosne bær er en fremragende mulighed, fordi de bevarer deres næringsværdi.

Læs mere

Sådan passer du på din hjerne – hele livet

Hjernen er det vigtigste organ i kroppen, og derfor er det vigtigt at passe godt på den, når man bliver ældre, for at undgå nedsættelse af vigtige funktioner og evner.

Læs mere