DK-VNP-APPROVED(11of16)_699x545.jpg

Omega-3 Classic - godt for de fleste!

D-vitamin dannes i huden under bestråling af solen. I mørket om vinteren kan huden ikke danne nok D-vitamin alene. Vi må derfor få D-vitamin fra kosten, for eksempel fra fed fisk eller ved at tage kosttilskud. Vesterålen's Omega-3 indeholder de sunde fedtsyrer DHA og EPA samt D vitamin og kommer i små kapsler som er lette at synke.

For dit hjerte, hjerne og syn

I Danmark er vi ikke gode til at spise fisk, trods Fødevarestyrelsens anbefalinger om at spise fisk mindst to gange om ugen som hovedret og flere gange om ugen som pålæg. I alt skal du gerne have 350 gram fisk om ugen, heraf ca. 200 gram fed fisk som laks, ørred, makrel eller sild.

Der er særlige anbefalinger til følsomme forbrugergrupper. Læs mere på Fødevarestyrelsens hjemmeside.

Omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA er vigtige næringsstoffer, da de bidrager til at vedligeholde en normal funktion af hjertet og hjernen samt et normalt syn. Fordi omega-3 fedtsyrer indgår i alle kroppens celler, er de lige relevante for os alle –unge som gamle!

Godt for immunforsvaret

Alt lige fra dårlige søvnrutiner til stress og sygdom kan tære på immunforsvaret, mens gode gåture i skoven, sollys og D-vitamin kan bidrage til at passe godt på immunforsvaret. I den mørke tid kan huden ikke danne nok D-vitamin alene, vi må derfor få D-vitamin fra kosten, for eksempel fra fed fisk eller ved at tage kosttilskud.

Vesterålen's omega-3 indeholder D-vitamin, som arbejder sammen med andre næringsstoffer for at bidrage til et normalt fungerende immunforsvar. D-vitamin bidrager også til et normalt kalciumniveau i blodet og bidrager til at vedligeholde normale knogler.

Omega-3 Classic er tilgængeligt både som enkeltkøb og som abonnement, og vi har ingen bindingsperiode.

  • Omega-3 fedtsyrene EPA og DHA bidrager til at vedligeholde hjertets normalfunktion. Gavnlig sundhedsmæssig effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg EPA/DHA.
  • Omega-3 fedtsyren DHA bidrager til at vedligeholde hjernens normalfunktion og et normalt syn. Gavnlig sundhedsmæssig effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg DHA.
  • D-Vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion og bidrager til at vedligeholde normale knogler og en normal muskelfunktion.