Solfrid_amb_NO_1140x600.jpg

Solfrid Nilsen

"Vesterålen's Omega-3 og jeg er venner for livet"

Solfrid lever op til sit navn, som en solstråle af positivitet, latter og glæde. Hun kommer oprindeligt fra Bodø, men bor i Trondheim i Norge, og lever et aktivt og socialt liv. Med fem voksne børn, fem børnebørn og aktive hobbyer som bridge og sang, er det ikke noget problem at fylde dagene op. Solfrid er uddannet klinisk speciallæge, socialrådgiver, og har i mange år arbejdet som behandler i børne- og ungdomspsykiatrien. Derudover er hun uddannet NLP coach. Nu nyder hun livet som pensionist. Vi stillede Solfrid et par spørgsmål:

Hvor længe har du brugt omega-3?

Jeg har spist Vesterålen's Omega-3 siden 2005.

Solfrid_Collage_amb_NO_1140x500.jpg

Hvorfor valgte du Vesterålen's Omega-3?

En god ven anbefalede mig Vesterålen's Omega-3, fordi det fungerede så godt, og det var så praktisk med et abonnement - at det kommer direkte i min postkasse.

Jeg er opsat på at passe på mit helbred, og især mit hjerte og hjerne. Jeg vil gerne fungere så godt som muligt og længst muligt i et aktivt liv med børn, børnebørn og venner – og Vesterålen's Omega-3 virker for mig.

Jeg er bare så glad for, at jeg valgte at starte med omega-3 – vi er venner for livet!

Hvorfor valgte du at blive ambassadør for Vesterålen's?

Fordi omega-3 fungerer så godt for mig, bliver jeg ved med at anbefale det til familie og venner. Det er et kvalitetsprodukt, som jeg kan stå inde for. Derudover er det så praktisk at have et abonnement, der bliver leveret direkte i din postkasse.