Yvonne_amb_spegel_SE_1140x600.jpg

Yvonne Ryding

Vi er så stolte over, at den fantastiske og inspirerende Yvonne Ryding har valgt at være vores ambassadør for Vesterålen's.

Yvonne har været kendt siden hun hævdede titlen, verdens smukkeste kvinde, ved at vinde Miss Universe i 1984. Hun har altid haft en stor interesse i at passe på sit helbred og sit udseende & allerede i 1997 startede hun sin egen serie af hudprodukter, som i dag sælges i flere lande verden over. En ægte iværksætter, der har arbejdet hårdt på sit eget brand i mange år. 

yvonnex3.jpg

"Jeg skal kunne stå 100% inde for produktet"

Da vi kontaktede Yvonne for at foreslå et muligt samarbejde, var det alt andet end et klart ja. Hun er ekstremt skeptisk over for annoncesamarbejder. Det var først da vi havde fortalt hende om Vesterålen's, vores historie, vores produkter og frem for alt da hun selv havde fået lov til at spise vores Omega-3 i længere tid, at hun sagde ja.

Hun fortalte os, at det for hende er helt afgørende, om hun selv virkelig tror på produktet og selv har skullet undersøge indhold og effekt osv. Hvilket selvfølgelig så gør os ekstra stolte over, at hun har valgt netop os.

Hun fortæller også, at hun elsker fisk, men indrømmer, at det kan være svært at få hende til at spise det, især fed fisk to-tre gange om ugen som anbefalet af Fødevarestyrelsen. Og at det derfor føles så rart og trygt at kunne supplere med et rigtig godt Omega-3 tilskud. Yvonne er helt klar over, at både hjerte og hjerne har brug for nok EPA og DHA for at fungere optimalt.

Og det, at hun løbende får den i postkassen, er virkelig prikken over i'et. Det gør det så meget nemmere at bibeholde de gode vaner.

Instagram_icon.pngFølg Yvonne på Instagram