Berith_amb_SE_1140x600.jpg

Berith Honkavaara

"Resultaterne overstiger mine forventninger - jeg troede aldrig, det ville gøre så stor en forskel!" Berith, 65, Falkenberg

Det er Berith fra Falkenberg, en sund kvinde i 60'erne, som spiser en normal og alsidig kost. Vi testede hendes Omega-3 niveauer, og hendes værdier var relativt lave ved den første test. Men allerede efter én måned med Vesterålen's Omega-3 var hendes værdier forbedret betydeligt.

DK_Beriths-Omega-3_verdier_1322x562.jpg

Da vi første gang testede Beriths Omega-3 niveauer, lå disse på 5,25 % (ønskelig værdi 8-11 %). På kun én måned blev værdierne hævet til 7,19%, hvilket er et fantastisk godt resultat på så kort tid. Efter yderligere to måneder lå Beriths værdier på 8,1 %, altså inden for de ønskede niveauer. Så det tog ikke Berith længere tid end det at få rigtig gode værdier. Hun siger selv, at hun har det godt og er så glad for, at hun startede med disse kosttilskud.

Det er selvfølgelig helt individuelt og ens resultater afhænger af mange forskellige faktorer og vi garanterer ikke noget. Testene udføres på et helt uafhængigt laboratorium - Cerascreen.

berithx4.jpg

 

"Jeg var faktisk overrasket over, at jeg ikke havde bedre værdier fra starten. Jeg tror stadig, at jeg spiser fisk og skaldyr relativt ofte. Men jeg var endnu mere overrasket over mine resultater efter blot en måned med Omega-3 Classic. Det føles fantastisk godt.”

Berith har været gift i mange år, har 3 voksne døtre og er mormor til 2 og er deltidspensionist, når hun ikke arbejder som lønadministrator. Hun beskriver sig selv som en tidlig vågen, struktureret kvinde, der elsker havet og foråret.

Hun er familieorienteret, social og kan lide både god mad og drikke. Læser meget, primært spændingsromaner og kan lide romantiske film. Elsker også brætspil.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Vi respekterer dine personlige informationer og deler intet med en tredjepart. Læs mere her.

Vi respekterer dine personlige informationer og deler intet med en tredjepart. Læs mere her.