O3C_inhand_1140x600.jpg

Active Omega-3 bliver Vesterålen's Omega-3

Efter 25 år var det tid til et ansigtsløft - Active Omega-3 bliver Vesterålen's Omega-3.

Vesterålens Naturprodukter blev grundlagt i Norge for over 25 år siden, og hovedproduktet Active Omega-3 blev lanceret. Gennem årene har vi etableret os i flere lande og Active Omega-3 fik så forskellige navne, der var tilpasset de forskellige markeder.

Tak for hjælpen !

Først og fremmest følte vi, at det var tid til en opdatering, et mere moderne look. Og så ville vi sikre os, at vi havde samme navn og udseende i alle lande, da det vil være mere miljøvenligt, da vi ikke skal fremstille forskellige kasser mv.

Vi lavede en stor kundeundersøgelse, så alle vores kunder kunne komme til orde og derudover havde vi flere dybdegående interviews med kunder i forskellige lande, som alle fik givet deres mening til kende. Vi er meget taknemmelige for al den hjælp, vi har modtaget. Så i stedet for Active Omega-3 fra Vesterålens Naturprodukter, blev det besluttet, at vi blot ville kalde os Vesterålen's Omega-3. Vi ville beholde navnet Vesterålen's, fordi det fortæller om vores oprindelse, at det var i Vesterålen i Nordnorge, det hele startede.

Vi er selv super glade - vi håber du også kan lide det nye design og navn

Indholdet er naturligvis samme gode og højkvalitets Omega-3 som tidligere. Kun det ydre har ændret sig.