Søg her

 1. Dette bør du vide om vitamin D

  Som næringsstof er D-vitamin i en klasse for sig selv. D-vitamin er faktisk et hormon din krop producerer, når huden udsættes for ultraviolette stråler (UVB) fra solen. D-vitamin er et fedtopløseligt vitamin. Dette betyder at den D-vitamin, du får gennem kosten eller som din krop selv producerer, kan opbevares i en begrænset periode til senere brug.

  Læs mere

 2. Vitamin C – godt for immunforsvaret?

  Mange af os har fra barnsben af fået at vide, at appelsin indeholder C-vitamin og at C-vitamin er godt for immunforsvaret. Men passer det? Og hvor meget af vitaminet bør du indtage? Her får du al den viden, du behøver omkring C-vitamin!

  Læs mere

 3. B-vitamin

  B-vitamin findes i mange forskellige typer. De har forskellige opgaver og afløser ikke hinanden. Læs om de 8 forskellige varianter.

  Læs mere

 4. Reduserte rynkedybden på 8 uker!

  Vanessa Rudjord har testet kollagenpulveret The Solution™ i 8 uker - og er strålende fornøyd med resultatet.

  Læs mere

 5. Kalcium

  Det er kendt af de fleste, at calcium bidrager til opretholdelsen af ​​normal knoglestruktur. Skelettets vigtigste byggesten er calcium.

  Læs mere

 6. Pasta Vongole Amore

  ❤ Sæt "That's Amore" på med Dean Martin på fuld lydstyrke, og lad som om du er i Toscana.

  Læs mere

 7. D-vitamin

  D-vitamin bidrager til kroppens normale muskelfunktion, det er vigtigt for velfungerende muskler hele livet. Læs mere om D-vitamin her.

  Læs mere

 8. Læs mere

 9. Argus

  Argus

 10. 10 råd til en sund livsstil

  Det vrimler med velmenende råd i medierne om, hvad du skal gøre for at leve sundt eller gå ned i vægt. Nogen tror på LCHF-kuren, visse på 5:2-kuren og andre hævder, at sund fornuft og dansk husmandskost er det rette valg. Det er ikke altid lige nemt at vide, hvem man skal tro på!

  Læs mere