Vores historie

Vores historie startede i 1997 i Nordnorge, nærmere bestemt i Vesterålen, som ligger tæt på Lofoten. Det, der startede som en iværksætterdrøm, er siden blevet et af de bedst sælgende Omega-3 kosttilskud i hele Norden.

I dag er vi placeret i Sverige, Norge, Danmark og Finland, med kontorer i hvert land. Det danske kontor ligger i Vallensbæk Strand.

Vores hovedmål er altid at levere høj kvalitet til vores kunder. Med ny teknologi har vi kunnet øge indholdet af omega-3 i kapslerne og det vil vi fortsætte med i fremtiden, så vores Omega-3 altid er i top som et supplement til dit helbred.

Vores eksperter arbejder konstant på at forbedre vores produkter – naturligvis baseret på ny videnskabelig viden, så du får de bedst mulige resultater.

Udover den høje kvalitet af vores produkter, brænder vi også for kundepleje. Vores mål er at have Danmarks mest tilfredse kunder. At abonnere på vores produkter burde forenkle dit liv, så vi gør alt i vores bestræbelser på at lette og hjælpe. Og for at hjælpe os har vi en fantastisk kundeservice, der altid er klar til at hjælpe dig.

Grønlændernes hemmelighed bag Omega-3 Classic.

Interessen for omega-3 voksede, da forskere opdagede, hvorfor inuitter i Grønland har så fremragende hjerte-kar-sundhed på trods af en kost rig på fedt. Hemmeligheden er, at deres kost består af meget fedt fra fisk og sæler, som har et højt indhold af omega-3.

I dag er omega-3 et af de mest undersøgte næringsstoffer, og blandt forskerne er der bred enighed om, at indholdet af EPA og DHA i omega-3 gavner hjernen, hjertet og synet.

Med kun to kapsler dagligt af Vesterålen's Omega-3 opnår du disse gavnlige dokumenterede sundhedsmæssige fordele!