nordnorge1_1140x600.jpg

Vi garanterer kvalitet 


Når vi skal fremstille noget, du skal spise, følger vi myndighedernes strenge krav. Du kan derfor være sikker på, at vores produkter holder en høj kvalitet.

Kvalitetssikring af alle produkter

Vesterålen's har stor fokus på kvalitet. Vi følger strenge krav gennem hele vores produktionsproces for at sikre, at vores produkter indeholder de næringsværdier, der står på etiketterne, i hele holdbarheden.

  • Vores leverandører er godkendt af alle relevante myndigheder og kontrolorganisationer.
  • Vi har fuld sporbarhed af råvarer og produktionsprocesser
  • Produktionen af ​​vores kosttilskud foregår i overensstemmelse med retningslinjerne for GMP (Good Manufacturing Practice) og HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point).
  • Produkterne gennemgår omhyggelige kvalitetstjek og analyser både før, under og efter færdig produktion.
  • Vores egen udviklings- og kvalitetsafdeling sikrer, at alle love og regler følges i forbindelse med ingredienser, dokumentation og markedsføring.

Olien i vores fiskeoliekapsler udvindes udelukkende fra fede pelagiske fisk (ansjos og sardiner) under strengt regulerede forhold i Stillehavet.

Fiskeolien renses fra tungmetaller og urenheder gennem en patenteret proces. Olien bliver derefter raffineret og koncentreret, hvilket resulterer i et meget rent produkt. Olien analyseres derefter omhyggeligt i henhold til strenge specifikationer, metoder og processer udviklet og godkendt i overensstemmelse med internationale retningslinjer.

Mange års erfaring

Det, der oprindeligt var en iværksætterdrøm i norske Vesteålen i 1997, er i dag blevet en virksomhed med et af de bedst sælgende Omega-3 kosttilskud i Norden. Vores danske kontor ligger i Vallensbæk Strand og udover Dansmark, har vi også kontorer i Sverige, Norge og Finland.

Tilfredse kunder i over 25 år

Vores mål er at have Danmarks mest tilfredse kunder, og vi er ikke langt væk. I vores kundeundersøgelse fra december 2020 svarede hele 97,2 %, at de ville anbefale os til venner og bekendte. For at nå dette mål har vi et godt team til kundeservice. De har stor erfaring og masser af kundeviden om både kosttilskud, vores forskellige produkter og abonnementsformer.