maggan_nyasidan1.jpg

Margareta Lunde Martinson

"To små kapsler om dagen for mit hjertes skyld"

Masser af energi, glæde, inspiration og tusind jern i ilden - sådan kan man beskrive Margareta "Maggan" Lunde-Martinson. Foredragsholder, atlet, lifecoach, influencer, kone, mor og bedstemor – det er nogle af de titler Maggan har. Det, der startede med en dans på Instagram, har nu på ganske kort tid givet hende over 50.000 følgere, samarbejder, fotoshoots, modereportager og interviews. Vi stillede hende et par spørgsmål:

Hvor længe har du spist Omega-3?

Jeg har taget Omega-3 af og på i mange år, men regelmæssigt siden 2010.

fyrabilderirad_maggan.jpg

Hvorfor valgte du at begynde at spise Omega-3?

Jeg vil gerne være gammel!! Og forbliv så sund, som jeg kan.

Så jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at bevare mit gode helbred & give min krop de bedst mulige betingelser. Jeg træner, laver åndedrætsøvelser og forsøger at passe på mig selv bedst muligt. Men jeg tror, ​​det kan være svært at komme til at spise fed fisk og andre fødevarer rig på Omega-3 ofte nok.

Når jeg supplerer min kost med Fritt Flyt Omega-3, føler jeg mig sikker på, at mit hjerte, hjerne og syn får nok EPA/DHA. Og desuden synes jeg, det er så utroligt praktisk med abonnementer, der bare kommer direkte i min postkasse. Og desuden får jeg ekstra D- og E-vitaminer, så fantastisk!

Jeg mærker virkelig en forskel, hvis jeg ikke tager min Omega-3 – så det er en vane, jeg har tænkt mig at fortsætte med.

Hvorfor valgte du at blive ambassadør for Vesterålens?

Derfor er det et produkt som jeg har spist siden før, produkterne er af rigtig høj kvalitet. De er naturlige, overkommelige og et produkt og en virksomhed, jeg virkelig kan stå bag. Derudover meget glat med hjemlevering & abonnement. Jeg skal aldrig selv huske at købe en ny.

Instagram_icon.pngFølg Maggan på Instagram

Tilmeld vores nyhedsbrev

Vi respekterer dine personlige informationer og deler intet med en tredjepart. Læs mere her.

Vi respekterer dine personlige informationer og deler intet med en tredjepart. Læs mere her.